post

Pohjoismaiden wrestling-mestarin terveiset

Hola ja terveiset kansalle Pohjoisamaiden hallitsevalta wrestling-painin mestarilta!  Olen pitkään ollut Gorilla Wearin sponssaama veteraaniurheilija, ja tässä hieman introa itsestäni teille, jotka etkä ehkä ette tunne tai tiedä.

Kun puhutaan käsitteestä showpaini Suomessa, miltei automaattiesti nimeni pompahtaa samassa yhteydessä esille, erityisesti kun puhutaan minusta taiteilijanimelläni ”The Rebel” StarBuck tai ”The Canadian Rebel” StarBuck.  Olen lajin isä ja pioneeri Suomessa.  Aloitin kouluttamaan täkäläisiä vuonna 2003 Keravan Klondyke-talolla, ja siitä lähtien olen kouluttanut myös painijoita Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Italiassa ja Japanissakin asti.  Voin rinta rottingilla väittää olevani menestynein showpainija … ei, anna kun korjaan …. AMMATTIPAINIJA … kautta aikojen.  Kyllä, yli Tony Halmenkin. Lue loppuun

Timo Kivelä – Blogin avaus

Hellou!!!

Noniin tästä lähtee mun ensimmäinen blogi kirjoitus!!

Lähdetään esittelystä liikkeelle eli olen kuntosali yrittäjä Tervakoskelta. Toimin 1stGym kuntokeskuksen ja Outdoor Training Campin puikoissa, sekä olen osakkaana mukana Riihimäellä sijaitsevassa Legion Gymissä.  Samalla olen myös 1stGymin valmennuspäälikkö ja  koulutettu urheiluhieroja, sekä Gorilla Wearin sponsori urheilija. Täyspäiväiseksi yrittäjäksi siirryin vuonna 2007 joten kymmenen vuotta tuli juuri täyteen.

Kotijoukkoihin kuuluvat vaimoni Heidi, kaksi kouluikäistä poikaa ja 1stGym maskotti Rocky joka on veikeä ranskis-staffi yhdistelmä 🙂 Rockyn tulette näkemään jatkossa blogissa. Lue loppuun

post

On helpompi jatkaa, kun se on ollut aina itsestäänselvyys eikä valinta

Noin viikko ottelun jälkeen olo on tasaantunut edes hieman. Tappio tuntuu psyykeessä ja välillä pieni masennus käy kylässä. Todella suuret ruhjeet naamassa alkavat haalistua, mutta silmiin tuli jälkeenpäin hieman verenpurkaumaa syystä, jota en ihan tiedä. Se on ainut mitä meikillä ei piiloon saisi.

Olen sanonut tai itse asiassa keskustellut itseni kanssa aikamoisiakin dialogeja, koettanut myös jakaa niitä parhaimpani mukaan ihanan poikaystäväni Jessen kanssa, joka tässä valmistautuu ensi viikolla käytäviin lukkopainin MM-kisoihin. EI mitkään pienet karkelot kyseessä ja siksi olenkin kiitollinen, että hänen kisapäänsä on niin rauhallinen ja jaksaa vielä keskittyä minunkin kanssani menneen läpikäymiseen. Kun sanon olevani luuseri, hän on sanomassa toisin. Kun sanon olevani huono, hän on sanomassa toisin. Me jokainen tarvitsemme sellaisen henkilön elämäämme. Olen ääriäni myöten kiitollinen hänestä.

Ottelu. Se oli juuri niin vaikea kuin olin ajatellutkin. Itse näin jo ajat sitten hyvinkin paljon mahdollisia hankaluuksia, joita kyseinen vastus toisi tullessaan. Pari selvisi toki vasta itse ensi kohtaamisessa puntarilla ja itse ottelussa. Lue loppuun

Pauli Pöyhiä – Blogi neitsyys

Hoppaa !

Nyt se on tämäkin aika tullut elämässäni , että blogi saa alkunsa !

Elikkäs , ensin on varmasti hyvä kertoa kenen blogi tämä oikein on mitä luette !?

Homma tulee menemään näin. Tässä ensimmäisessä postauksessa kerron itsestäni ns. ”tässä päivässä” . Eli kuka olen ”tällä hetkellä” ?

Sitten tästä postauksesta eteenpäin tulen aika ajoin tekemään postauksen ”yhdestä elämäni jaksosta” . Eli postaus kerrallaan käyn läpi ”tietyn” ajanjakson elämästäni. Aloitan luonnollisesti siitä kun synnyin ja tulen pikkuhiljaa ”jakso” kerrallaan tähän nyky hetkeen saakka. Niin että aina yksi postaus on yksi ”era” elämästäni. Got that ?

Näin valotan teille kuka oikein olen ja miten minusta tuli minä? Matka on pitkä , värikäs ja täynnä ylä- sekä alamäkiä joten ”stooria” tulee riittämään! Eniten ja tarkimmiten tulen tietysti kertomaan siitä päivästä eteenpäin kun kiinnostuin kehonrakennuksesta , koska sitä blogini tulee jatkossakin pääsääntöisesti käsittelemään. Eli sen pitemmittä puheitta , stop the crap and lets do this ! Lue loppuun

Matsiviikko – painonvetoa, nälkää, pelkoa ja hikoilua.

Mitä tekisit, jos sulle sanottaisiin, että muutaman päivän päästä sun on mentävä sotaan, mutta siinä on säännöt ja tiedät tasan tarkkaan toisen osaavan satuttaa sua. Aseena toimii oma kroppa ja kaikki sen kulmikkaat muodot. Muutama pieni sääntö turvaa sun terveyttä ja sen lisäksi vain muutama pieni suojus. Mitä tekisit? Mitä ajattelisit? Miten valmistautuisit?

Mulla kaava on aina sama. Viikko alkaa maanantaina vedenjuonnilla ja lisäravinteiden pienillä muutoksilla. Käytän Skip Nutrition tuotteita auttamaan nestekiertoa, sekä pienessä määrin myös LA Musclen tuotteita. On tärkeää saada paino tiettyyn lukuun perjantaihin mennessä, sillä silloin on virallinen punnitus, joka on selvitettävä, että ottelulupa heruu. Kiloja tiputetaan useampi. Painoa on tiputettu pidemmän aikaa jo hieman ja vaaka on joko ystävä tai vihollinen ollut. Painonvetoviikolla se on koko ajan molempia. Lue loppuun

Syyskuussa tarjouksessa Classic Tank Top’it

Syyskuun kk tarjouksena Gorilla Wear Finland’in verkkokaupasta !!!

Tätä tarjousta ei voi jättää huomioimatta, Gorilla Wear Classic Tank Top on muotoilultaan perinteinen, kestävä ja yksinkertaisesti paras kaikista! Paita on varusteltu legendaarisella Gorilla Wear -tyylillä ja muotoilulla, joka sopii mahtavasti salilla pumpaamiseen!!! Muotoilu korostaa fysiikkaa – Vaate sopii erinomaisesti kuntosalille sekä jokapäiväiseen käyttöön.

• Saatavana useampana eri värinä
• Materiaali: 100% puuvillaa
• Saatavana koot: S – XXXL

Lue loppuun

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja nauti alennuksista, jotka lähetetään vain rekisteröidyille asiakkaille!!! Saat sähköpostitse ensimmäisenä tietoosi ajankohtaiset kampanjat, tarjous & alekoodit sekä tiedoitteet tulevista tuotteista ja tapahtumista joissa Gorilla Wear Finland on mukana. Uutiskirje ilmestyy korkeintaan 2 – 3x viikossa. Uutiskirjeen tilaajana voit milloin vain halutessasi peruuttaa uutiskirjeen tästä linkistä tai linkistä uutiskirjeen lopussa. Emme koskaan jaa sähköpostiosoitettasi eteenpäin.

Kuinka varmistan ettei posti päädy roskaposteihin? [Gmail]

Lue loppuun

Uutta valikoimassa

Chicago High Tops ”Limited”

Rajoitettu 2000 kpl erä, Gorilla Wear Chicago Higt Tops Desing nostokengistä – Gorilla Wear on luonut yhdistelmän jossa tekninen osaaminen, laatu, suorituskyky ja muotoilu on kohdillaan. Täydellinen kenkä raskaisiin nostoihin, erittäin mukavan tuntuinen, ilmava ja kevyt jaloissa, korkea nilkka tukee jalkaa ja pohjassa oleva kumi estää liukumisen.

Fresno T-shirt
Trendikäs Gorilla Wear’in urheilullisesti leikattu USA Fresno t-paita on täydellinen valinta urheiluun. Urheilullinen leikka on tyköistuva ja mukavan tuntuinen päällä. Saatavana myös punaisella painatuksella ja jopa 5XL koossa!!!

Shelby Shorts
Shelby Shorts Uuden yksilöllisen muotoilun omaavat Shelby Shortsit on mukavan väljästi istuvat ja valmistuksessa on käytetty laadukkaita materiaaleja. Mallia suunniteltaessa keskityttiin erityisesti käyttömukavuuteen ja laadukkaiden materiaalien käyttöön. Saatavana useamman värisenä ja jopa 5XL koossa!!!
Hanna Sport Bra
Gorilla Wear Hanna urheiluliivit on valmistettu korkealaatuisesta kankaasta ja tuntuu erittäin mukavilta. Materiaali on puuvilla-polyesteri seosta, joka tuntuu sileältä samalla tarjoten tiukan tuen aktiviteetteissä. Liivit istuvat täydellisesti, leveän tukinauhan ja olkahihnojen ansiosta.
Rocklin T-Shirt
Roclin T-paita on todellinen katseenvangitsija. Päällä hyvin istuva paidan edessä on suuri Gorilla Wear USA logo ja paidan pinnassa siisti kuviointi Vaate on valmistettu laadusta tinkimättä korkealuokkaisesta kankaasta joka on ylellisen tuntuisena on mukava päällä ja ei rajoita liikkuvuutta. Saatavana useana eri värinä ja jopa 5XL koossa!!!
Mill Valley Tank Top
Mill Valley Tank Top vangitsee katseen loistavalla muotoilullaan ja suurella Gorilla Wear USA logollaan. Tanktop istuu täydellisesti eikä rajoita liikkuvuutta. Käyttömukavuutta lisää paidan materiaalina käytetty 100% laadukas puuvillasta, joka on ylellisen tuntuinen päällä. Saatavana useana eri värinä ja jopa 5XL koossa!!!
Roswell Tank Top
Korkealaatuisista materiaaleista valmistetussa Roswell Tank Top’ssa on täydellisesti mitoitettu pituus. Olat ja lavat paljaaksi jättävä leikkaus on liikerataa rajoittamaton. Leikkaus korostaa koko ylävartalon muotoa .Käyttömukavuutta lisää paidan materiaalina käytetty 100% laadukas puuvillasta, joka on ylellisen tuntuinen päällä. Saatavana useana eri värinä ja jopa 5XL koossa!!!
Stanley Fanny Pack
Uusi ja toimiva vyölaukku tavaroiden tallettamiseen Gorilla Wearilta. Laukun säilytystila on kolmiosoinen, suurempi tila takana ja pienempi edessä. Vyötäröä vasten on myös piilotasku jonne saa vaikka passin jemmaan.

Hyödynnä nämä sekä muut voimassa olevat tarjouksemme verkkokaupassamme.

Tilaa uutiskirje

Elokuun tarjouksessa Gorilla Wear Treenikassit


Elokuun kk tarjouksessa laadukkaat Gorilla Wear -treenikassit! – 3 eri vaihtoehtoa, monitoimiset treenikassit on valmistettu laadukkaista kulutusta kestävistä materiaaleista, jotka kestävästä käyttöä.

Treenikassissa on runsaasti taskuja, joten pidät salivarusteet helposti järjestyksessä. Jerome ja Santa Rosa laukuissa on myös kengille on oma erillinen tasku. Laukun ulkopuolella on myös verkkotasku, johon sujautat helposti vaikkapa juomapullon. Irroitettavan ja säädettävän olkahihnanansiosta kassia on helppo ja miellyttävä kantaa olalla. jokaisessa on runsaasti tilaa ja mahtava ulkoasu! Hyödynnä nämä sekä muut voimassa olevat tarjouksemme verkkokaupassamme

Tarjoukset voimassa verkkokaupan kautta tehtyihin tilauksiin 31.8.2017 klo 23.55 asti, niin kauan kuin varastoa riittää.


Gorilla Wear Finland | Gorilla Shop | Facebook | Instagram | Google+ | Pinrest

Positiivinen menekki yllätti Gorillan

Arvoisat asikkaamme! Kesä kampanja on positiivisesti yllättänyt GorillaWear’in ja niinpä valtavasta menekistä johtuen osa tuotteista on myyty USA’n varastoa myöten väliaikaisesti loppuun josta johtuen tälläisten tuotteiden toimitusaika on normaalista pidempi ?

Toivomme teiltä hieman kärsivällisyyttä, mikäli tilauksessanne on tälläisiä artikkeleita toimitamme ne jälkitoimituksella heti kun uusi tuotantoerä saadaan varastoon. ps. hyvää kannattaa odottaa.