Uutta valikoimassa

Chicago High Tops ”Limited”

Rajoitettu 2000 kpl erä, Gorilla Wear Chicago Higt Tops Desing nostokengistä – Gorilla Wear on luonut yhdistelmän jossa tekninen osaaminen, laatu, suorituskyky ja muotoilu on kohdillaan. Täydellinen kenkä raskaisiin nostoihin, erittäin mukavan tuntuinen, ilmava ja kevyt jaloissa, korkea nilkka tukee jalkaa ja pohjassa oleva kumi estää liukumisen.

Fresno T-shirt
Trendikäs Gorilla Wear’in urheilullisesti leikattu USA Fresno t-paita on täydellinen valinta urheiluun. Urheilullinen leikka on tyköistuva ja mukavan tuntuinen päällä. Saatavana myös punaisella painatuksella ja jopa 5XL koossa!!!

Shelby Shorts
Shelby Shorts Uuden yksilöllisen muotoilun omaavat Shelby Shortsit on mukavan väljästi istuvat ja valmistuksessa on käytetty laadukkaita materiaaleja. Mallia suunniteltaessa keskityttiin erityisesti käyttömukavuuteen ja laadukkaiden materiaalien käyttöön. Saatavana useamman värisenä ja jopa 5XL koossa!!!
Hanna Sport Bra
Gorilla Wear Hanna urheiluliivit on valmistettu korkealaatuisesta kankaasta ja tuntuu erittäin mukavilta. Materiaali on puuvilla-polyesteri seosta, joka tuntuu sileältä samalla tarjoten tiukan tuen aktiviteetteissä. Liivit istuvat täydellisesti, leveän tukinauhan ja olkahihnojen ansiosta.
Rocklin T-Shirt
Roclin T-paita on todellinen katseenvangitsija. Päällä hyvin istuva paidan edessä on suuri Gorilla Wear USA logo ja paidan pinnassa siisti kuviointi Vaate on valmistettu laadusta tinkimättä korkealuokkaisesta kankaasta joka on ylellisen tuntuisena on mukava päällä ja ei rajoita liikkuvuutta. Saatavana useana eri värinä ja jopa 5XL koossa!!!
Mill Valley Tank Top
Mill Valley Tank Top vangitsee katseen loistavalla muotoilullaan ja suurella Gorilla Wear USA logollaan. Tanktop istuu täydellisesti eikä rajoita liikkuvuutta. Käyttömukavuutta lisää paidan materiaalina käytetty 100% laadukas puuvillasta, joka on ylellisen tuntuinen päällä. Saatavana useana eri värinä ja jopa 5XL koossa!!!
Roswell Tank Top
Korkealaatuisista materiaaleista valmistetussa Roswell Tank Top’ssa on täydellisesti mitoitettu pituus. Olat ja lavat paljaaksi jättävä leikkaus on liikerataa rajoittamaton. Leikkaus korostaa koko ylävartalon muotoa .Käyttömukavuutta lisää paidan materiaalina käytetty 100% laadukas puuvillasta, joka on ylellisen tuntuinen päällä. Saatavana useana eri värinä ja jopa 5XL koossa!!!
Stanley Fanny Pack
Uusi ja toimiva vyölaukku tavaroiden tallettamiseen Gorilla Wearilta. Laukun säilytystila on kolmiosoinen, suurempi tila takana ja pienempi edessä. Vyötäröä vasten on myös piilotasku jonne saa vaikka passin jemmaan.

Hyödynnä nämä sekä muut voimassa olevat tarjouksemme verkkokaupassamme.

Tilaa uutiskirje

Vastaa