Tilaa uutiskirje

Uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja nauti alennuksista, jotka lähetetään vain rekisteröidyille asiakkaille!!! Saat sähköpostitse ensimmäisenä tietoosi ajankohtaiset kampanjat, tarjous & alekoodit sekä tiedoitteet tulevista tuotteista ja tapahtumista joissa Gorilla Wear Finland on mukana. Uutiskirje ilmestyy korkeintaan 2 – 8 kertaan kuukaudessa. Uutiskirjeen tilaajana voit milloin vain halutessasi peruuttaa uutiskirjeen tästä linkistä tai linkistä uutiskirjeen lopussa. Emme koskaan jaa sähköpostiosoitettasi eteenpäin.

Kuinka varmistan ettei posti päädy roskaposteihin? [Gmail]

Mikäli Gorilla Wear Finlandin lähettämää postia ei löydy postilaatikostasi on gmail’in filtterit luokitelleet postin virheellisesti roskapostiksi ja toimittaneet sen suoraan roskapostilaatikkoon.

Sivun vasemmassa laidassa on Kirjoita kohta, sen alapuolelta löytyy suurenna, jota klikkaammalla avautuu valikko.

Jos määritettyjä kansioita vähemmän ei luonnollisesti Suurenna valintaa ole vaan roskapostikansio näkyy suoraan tuossa listassa.

Viesti löytyy siis lähes poikkeuksetta Roskapostilaatikosta.

Kun viesti löytyy Klikkaa lähettäjää ja kun viesti avautuu ruudulle:

 

 

 

 

 

Klikkaa rivin päässä olevaa nuolenkärkeä ja ruudulle avautuu valikko. Valitse lisää Gorilla Wear Finland yhteystietoluetteloon.

 

 

 

 

 

Määritä viestille tunniste klikkaamalla valintapalkin lipukkeen kuvaa ja valitsemalla lisää tunniste. Määritettyäsi tunnisteen klikkaa luo uusi kohtaa ja tunniste on määritettu onnistuneesti. Poista kuvassa näkyvä roskapostilaatikko tunniste klikkaamalla tunnisteen päässä olevaa ruksia.

 

 

Jatkossa posti ei mene roskaposteihin ja näkyy selkeästi laatikossa. Mikäli jokin muu gorillawear.fi lähettämä sähköposti löytyisi roskapostista, menettelemällä ohjeen mukaisesti saataisiin sekin ohjattua oikein postilaatikkoon roskapostien sijasta.

Tallenna

Vastaa