Syysterveiset Porvoosta :)

Moikka vaan kaikille.

Olen Linda Sonntag, porvoolainen kuntosaliyrittäjä, fitnessvalmentaja- ja kilpailija ja kolmen lapsen äiti. Omaa FitFabriken kuntokeskusta olen pyörittänyt vuodesta 2015 ja vuodelle 2016 starttasimme myös IFBB liiton alaisuudessa toimivan Team FitFabriken kisatiimin, jossa on tällä hetkellä mukana hieman toistakymmentä innokasta valmennettavaa.

Olen treenannut itse kuntosalilla yli 20 vuotta ja tuntuikin luonnolliselta harppaukselta tehdä alasta itselle ammatti. Työskentelin alkuun muutamissa kuntokeskuksissa esimiestehtävissä ja lopulta aika tuntui oikealta ottaa askel yrittäjyyteen ja alkaa toteuttaa omaa unelmaa. Siihen kun osui vielä mahtava tyyppi (wink wink Laura 🙂 toiseksi osakkaaksi, niin päätös alkaa yrittäjäksi oli lopulta aika helppo tehdä.

Asiakalähtöisyys, välittäminen ja halu edistää ihmisten terveyttä ja hyvinvointia ja halu kehittää omaa osaamista ovat toimintani johtavia ajatuksia ja pyrin välittämään asiakkailleni hyvää fiilistä myös kovimpien treenien keskellä. Nautin siitä mitä teen ja toivon, että sen myös ohjattavani ja valmennettavani huomaavat.

Kilpalavoille nousin ensimmäistä kertaa Kreikassa vuonna 2014, eli +40v ”tyttönä” ja kyllähän se alkuun tuntui jopa vähän vieraalta, sillä en kokenut mitään erityistä kilpailuviettiä missään vaiheessa ja alussa suurin syy kisaamiseen taisikin olla puolison aktiivinen kannustus, josta toki näin jälkeenpäin voi olla vain kiitollinen. Kilpailuvietti ja halu menestyä on kyllä kasvanut ja nyt se sisäinen kilpailijakin on jo pikkuhiljaa ilmoitellut olemassa olostaan. Tähän päivään mennessä kansainvälisiä kisoja pienemmissä lajiliitoissa on takana 4 kappaletta ja taskussa kaksi MM-hopeaa, mutta nyt tähtäin on käännetty kohti elämäni tahänastisesti parasta kisakuntoa ja 2018 Fitness Classic kilpailua.

Yhteistyö Voimapuodin kanssa startattiin vuonna 2016 ja olen äärimmäisen ylpeä voidessani edustaa Gorilla Wear treenivaatteita ja Skip Nutrition lisäravinteita. Treenivaatteissa kun tulee vietettyä työn ja treenin merkeissä käytännössä kaikki arkipäivät, niin toimivuus, istuvuus ja laatu ovat luonnollisesti tärkeitä kriteereitä vaatteille. Lisäravinteiden puolesta taas Skip on osoittautunut erittäin toimivaksi ja laadultaan kerrassaan mahtavaksi. Mulle kun lisäravinteissa tärkeintä on äärimmäisen korkea laatu, eikä niinkään kimalteleva pakkaus tai markkinoiden halvin hinta. Tähän ikään kun on kuitenkin jo ehtinyt oppia sen tylyn faktan, että lisäravinteiden laadussa on jumalattoman paljon eroja ja kun kyse on omasta kehosta ja terveydestä, niin miksi sitä lappaisi napaansa tuotteita, joiden laadusta ei ole takeita.

Kiitokset siis luottamuksesta Voimapuoti!

Niin ja syksyn suurin fitnesstapahtuma Nordic Fitness Expo onkin jo ihan kulman takana, eli 7.-8.10. Lahden messukeskuksessa tapahtuu mm. SM-kisojen muodossa, joten sinne vaan kaikki alasta ja lajista kiinnostuneet tutustumaan alan uutuuksiin, kisaajiin ja ilmapiiriin. Itse olen Voimapuodin osastolla (osasto 28) lauantaina, joten tulkaahan rohkeasti moikkaamaan ja tutustumaan Gorilla Wear ja Skip Nutrition -tuotteisiin.

Palailen linjoille hieman tuonnempana, kun saadaan messuhulinat alta pois ja kertoilen mm. tulevasta IFBB-fitnessvalmentaja koulutuksesta, jonka aloita muutaman viikon kuluttua ja saatanpahan jokusen sanan höpötellä myös treenistä ja valmistautumisesta kevään kisaan.

Käykäähän joutessanne laittamassa mun facebook ja instagram seurantaan. Sinne saattaa tipahdella vaikka houkuttelevia Gorilla Wear tarjouksia!

Terkuin,

Linda

ps. FitFabriken kuntokeskuksen löydätte osoitteesta Merituulentie 32, Porvoo. www.fitfabriken.fi

 

Vastaa