post

Otevoimailua Jekaterinburgissa

Moi ! Tuli sitten Siperian Jekaterinburgissa kisattua ja tulostahan tuli. Masters 125kg+ sarjassa kultaa kaikkiaan 5 kpl:tta 🙂 Lajeina esimerkiksi 50mm akselin maastanosto myötäotteella siinä sain tulokseksi 180kiloa .Muut lajit joista kultaa tuli olivat:

  • Hub 32,5kiloa
  • Excalibur 102,5kiloa
  • 60mm rulla 98kiloa
  • Block 80mm  94kiloa

Nuo helkatin nimet tuskin monelle kauheesti kertoo mutta voihan niitä tänne eetteriin vielä jopa ilmestyä.

Itse kilpailu oli  jommoinen maratoni, aamusta iltaan venyivät päivät . Oli taxien kanssa odottelua ja niiden katoamisia uudestaan tilaamisia ja huippuna olivat sitten sulkeneet koko liikenteen pommiuhkauksen takia(hiukan viipyi kuljetus) ja kun vihdoin pääsi hotellille niin suihku, ruokailu , unta … NO EI  onnistunut vaan tuli hotellin evakuoiminen  oli ilmoitettu että hotellissa on pommi. Nopeesti kamat niskaan ja ulos vesisateeseen. Palokunta , miliisi, pommikoirat paikalle eikä vierähtänyt kuin 3,5 tuntia. Ei onneksi löytynyt mitään.  Valvomisesta ja hiukan jopa jännityksestä huolimatta kisa eteni mainiosti ,tankkaus onnistui hyvin kokoajan oli virta päällä eikä tullut väsymistä. Kaksi päivää aherrusta ja Köntti oli vahvin 52-vuotias 153 kiloinen otevoimailija. Tyytyväinen myös.

Vastaa