NFE päivitys

Moikka taas kaikille ja terkut NFE messuilta!

Kulunut viikonloppu vierähtikin tosiaan NFE messuilla Voimapuodin osastolla, jossa vipinää ja vilskettä riitti läpi viikonlopun. Gorilla Wear vaatteilla tuntui olevan hienosti kysyntää ja miksipä ei, kun Gorillan vaatteissa kohtuullinen hinta ja korkealaatu kohtaavat. Erityisesti mainiot High Tops ja Chicago High Tops kengät menivät kuin kuumille kiville eli aika moni muukin, kuin allekirjoittanut on todennut ne ihan parhaiksi treenikengiksi.

Itse messutapahtumanahan NFE on ihan mieletön fitness- ja hyvinvointipaukku kaikkine kisoineen, luentoineen ja tapahtumineen. Ja vaikka itse en esim. luentoihin ehtinyt työtehtävien johdosta paneutua, niin kisoista sentään ehdin vähän nauttimaan, kun osastokin oli sopivasti näköyhteydellä Ben Weider lavalle.

Lauantainen Ben Weider Legacy Cup tarjoilikin sarja toisensa jälkeen toinen toistaan upeampia fysiikoita ja tulihan sieltä suomalaisille hienosti menestystäkin ja ihan pro tasolle asti, kun Melina Keltaniemi sijoittui BWLC kisassa overall vertailun top kolmoseen ja sai sen myötä mahdollisuuden osallistua pro kisaan heti perään, eli käytännössä kiireellä pro kortti taskuun ja sehän kannatti kun ammattilaiskisastakin irtosi vielä hienosti hopeaa. Mikäpä siinä oli Gorilla Wear vaatteita osastolla esitellessä, kun kisalavata kantautui melkeinpä joka sarjasta hienoja suomalaisuutisia.

Sunnuntaina kävin kurkkimassa body- ja bikinifitness SM kisat päälavalla ihan jo pelkästään siitä syystä, että hyvinkin pitkälti samojen mimmien sekaan sitä itsekin joutuu, kun keväällä yritän kiivetä taas kisalavalle. Hieno oli kyllä taso myös SM-kisoissa ja kiva oli huomata myös oman silmän harjaantuminen lajiin jo edes jollakin tasolla, sillä voittajaveikkaukseni osuivat kohdalleen käytännössä yhtä lukuun ottamatta kaikissa sarjoissa.

Kokonaisuutena viikonlopusta jäi tosi kiva fiilis mahtavien ihmisten, hienojen kisojen ja kisaajien ja erityisesti mahtavasti järjestettyjen messujen ansiosta. Siellä tavataan taas vuoden kuluttua, mutta nyt ladataan kaikki paukut piippuun, jotta tästä kehosta saadaan kaivettua paras mahdollinen paketti kevääksi ja opiskellakin pitäisi, kun runsaan viikon kulutua starttaa Suomen Fitnessurheilu ry:n fitnessvalmentajakoulutus Vierumäellä.

Touhua siis riittää ja sehän on vaan oikeastaan hyvä, ettei pääse ihan sammaloitumaan 🙂

Sateista huolimatta – mukavaa syksyä kaikille ja pysykäähän kuulolla. Jutut jatkuu pian.

-linda-

Vastaa