post

Toinen maailmanmestaruus tuli!

On tässä ollut tovi kun viimeksi olen kirjoittanut tänne.  Ei hätää, korjataan se tässä ja nyt, sillä reilu viikko sitten nappasin Saksan DWA (Deutsche Wrestling Allianz) raskaansarjan maailmanmestaruuden ammattipainissa.

FCF Wrestling Show Live, Sept 1st 2018, Helsinki, Teatteri Forum. Kuvaaja: Marko Simonen

FCF Wrestling Show Live, Sept 1st 2018, Helsinki, Teatteri Forum.

FCF Wrestling Show Live, Sept 1st 2018, Helsinki, Teatteri Forum.

FCF Wrestling Show Live, Sept 1st 2018, Helsinki, Teatteri Forum.

FCF Wrestling Show Live, Sept 1st 2018, Helsinki, Teatteri Forum.

Ottelu käytiin Helsingissä, Teatteri Forumissa 1.9.  DWA mestari Rob ”Raw” Eeckhout saapui Belgiasta puollustamaan vyötään minua vastaan ja lähti Suomesta matkalaukku huomattavasti kevyempänä.  Ottelu kesti 15-minuuttia pekkaa päälle kunnes pudotin Robin suoraan päälleen tunnetulla lopetusliikkeelläni joka tunnetaan ympäri maailmaa nimellä the spike piledriver.  Tämä on siis juntta, jossa nostan vastustajan ylösalaisin, hänen päänsä lukittuna polvieni välissä, ja pudotan tämän suoraan hypyn kera nupillensa samalla kun itse tulen perse edellä jymähtäen kanveesiin.  Tämän liikkeen ansiosta olen lopettanut helposti yli 80% otteluistani pitkän 25-vuotisen urani aikana.

StarBuck Michael Majalahti DWA world heavyweight champion

FCF Wrestling Show Live, Sept 1st 2018, Helsinki, Teatteri Forum. Kuvaaja: Marko Simonen

Tämä mestaruusvoitto on merkittävä siitä, että 10.8 pudotin Valhalla Pohjoismaiden mestaruuden Tukholmaan yhdelle Timmy Forcelle 30-minuttisessa koitoksessa ja kolme viikkoa myöhemmin nappasin Saksan mestaruuden 45-vuotiaana lajiveteraanina.  Tämä puhuu niin pitkäkestoisuuden kuin peruskunnon puolesta, ja siitä on syytä olla ylpeä.  Terveella tavalla siis.

Mainittakoon myös tässä, että tänä kesänä aloitin ja avasin uuden on-demand, räätälöidyn showpaini-/ammattipainipalvelun nimeltä SLAM! Wrestling Finland, johon teidän kannattaisi todellakin tutustua.  Konsepti on täysin mullistava asiakasta ajatellen ja tämä tulee tarjoamaan jotain todella uutta ja uniikkia Suomen live-viihdetarjontaan: https://youtu.be/oyRnLSCcngE

SLAM Wrestling Finland banner

Mainittakoon myös vielä, että minut juuri nimettiin viralliseksi kotimaiseksi suurlähettilääksi tulevaan 10.5.2019 WWE SmackDown Live wrestling-showhun Helsingin Jäähallilla.  Liput saatavissa alkaen ensi viikosta Ticketmasterin kautta!

 

 

Vastaa